Graag wil ik mij even voorstellen.


Ik ben Nicole Kunen en ben in 2014 begonnen met mijn studie hondentoiletteren bij het Huisdier kennis instituut te Bunnik.  Na een opleiding van 1,5 jaar, bestaande uit theorieles dagen en praktijkstages ben ik sinds oktober 2016 officieel gediplomeerd honden trimster. Vanaf heden ga ik mijn passie en liefde voor honden als gediplomeerd trimster uitoefenen in mijn eigen trimsalon te Kessel-Eik.

 

In de trimsalon neem ik de tijd voor uw hond. Uw hond word in alle rust getrimt. Het zal dan ook maar sporadisch voorkomen dat er andere honden in de trimsalon aanwezig zijn.

 

Zelf hebben wij thuis twee leuke dames, een Zwitsere witte herder en een border collie blue merle.

Beide honden worden in tijden van de rui goed gewassen, geföhnd en ontwolt, dit helpt tegen de vele haren die je binnen in huis tegen kunt komen.

 

Bij de vacht van een hond, zowel de winter als de zomerjas is een goede verzorging essentieel.
Voor trimsalon Qnip is het dan ook prioriteit nummer 1 om het welzijn van uw hond in alle jaargetijden te waarborgen dit alles gepaard met een positieve ervaring.

 

Om steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, bezoek ik regelmatig beurzen zodat ik u en uw trouwe viervoeter in de toekomst nog beter van dienst kan zijn.

 

Zie voor meer informatie verdere tabbladen op deze website.